Higijenski tretman lica je deo lične higijene lica i podrazumeva čišćenje kože i pročišćavanje pora, kao i hidriranje kože i pojačavanje mikrocirkulacije. Pojačana mikrocirkulacija pospešuje proizvodnju kolagena i elastina, dajući koži elastičnost i čvrstinu. Za optimalnu negu poreporučuje se po jedan higijenski tretman lica u svakom godišnjem dobu. Dva tretmana godišnje su minimum koji, uz odabir preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože, morate priuštiti svom licu ukoliko želite da održite njegov zdrav izgled.

Tretman obuhvata :

Hemijsko ciscenje lica, piling, nakon ceka se aplikuje termomaska ili enzmiski piling, sledeca je komedoekspresija, Darsonval, maska prema tipu koze i zavrsna krema.

Trajanje tretmana od 60-90 min.

Cilj ovog tretmana je odrazavanje optimalne nege koze lica, podsticanje cirkulacije i redovnim tretmanima ublazavanje bora i sprecavanje nastanka novih.

Tretman obuhvata :

Prvo se radi hemijsko ciscenje lica nakon ceka se ide piling. Sledi upotreba Darsonvala koji povecava povrsinsku cirkulaciju, unistava bakterije i mikroorganizme na kozi i utice na normalizaciju lucenja lojnih zlesda. Aplikuje se maska prema tipu koze i zavrsna krema sa faktorom.

Trajanje tretmana 30 min

Ovaj tretman je preduslov za zdravlje i lepotu Vase koze i preporucuje se bez obzira da li imate problema sa kozom ili ne. Necistoce koje se nakupljaju u porama, nisu samo estetski problem vec onemogucuju hranljivim svojstvima preparata da nahrane kozu.

Tretman obuhvata :

Hemijsko ciscenje lica, enzimski piling nakon cega sledi masaza u trajanju od 10-15 min, maska prema tipu koze i zavrsna mat krema.

Trajanje tretmana 50 min

Svi bioloski tretmani se baziraju na anti age principu. Primenom visokokoncentrovanih preparata, koji imaju za cilj regeneraciju, lifting, oksigenaciju i hidrataciju, popunjavaju se rezerve vlage, koza se hrani i dubinski regenerise. Namenjeni su kozi nakon 25-e godine yivota. Ovim tretmanima se usporava proces starenja, smanjuje se stvaranje bora, produyava se efekat i hijaluronskih filera. Za laksi unos seruma i aktivnih ampula koristimo ultrazvuk.

Tretman obuhvata :

Ciscenje lica, odgovarajuci piling, masaza serumima, unosenje ampula ultrazvukom, jedna ili dve maske u zavisnosti od potreba koze i zavrsnu kremu za lice.

Trajanje tretmana 60-90 min

Renaissance linija tretmana regulisu disfukcije koze I pruzaju klijentu anti age negu. Ovim tretmanom oslobadjemo kozu od stresa, vracamo joj minerale, oligo-elemente I vitamine. Podstice se mikrocirkulacija I poboljsavaju vitalne funkcije celija. Esencijalna ulja stimulisu cula I opustaju. Posle tretman koza je vidno osvezena, glatka I barsunasta. Efekti tretmana su ublazavanje mimicnih bora I sprecavanje pojavi istih.

Tretman obuhvata :

Ciscenje i toniranje koze nakon cega sledi dermoabrazivni piling, masaza kao neizostavni deo, zatim se nanese Fluid de beauty pa Strukturant serum I na kraju Lift comfort krema.

Trajanje tretmana 50 min

Brz nacin zivota i svakodnevnica ostavljaju tragove umora na kozi. Ovaj tretman ce vam pomoci da se oslobodite stresa, opustite vase lice, vratite Vasoj kozi sjaj I blistavost.

Tretman obuhvata :

Prvi korak predstavlja piling koze, lice I vrat se tretiraju pokretima limfne I akupresurne masaze nakon cega se nanosi maska prema tipu koze I odgovarajuca zastitna krema.

Tretan traje 35 min

Tretman za umornu kozu pod stresom sa smanjenom otpornoscu. Daje kozi svez izgled, ucvrscuje I popunjava neprvilnosti. Nakon redovnog posecivanja kozmeticara, mimicne bore se smanjuju I sprecava se pojava nastanka novih.

Tretman obuhvata :

Ciscenje lica sa toniranjem, izvrsi se eksfolijacija dermoabrazivnim pilingom, masaza sa limfnom drenazom, sledi maska sa kolagenom I na kraju zastitna krema.

Tretamn traje 50 min

Veoma efikasan obnavljajuci tretman, piliguje I omeksava kozu. Redukuje duboke bore, obnavlja celije I ima anti age efekat. Nakon ovog tretmana blistavost je vracena I koza izgleda znatno mladja. Trajanje kure je jednom nedeljno tokom cetiri nedelje.

Tretman obuhvata :

U prvoj fazi se radi ciscenje lica, zatim se nanosi Resurfacing balsam, kruznim pokretima ruku skidamo izumrle celije, nakon toga nanosimo Aktivacioni gel a zatim sledi maska za omeksavanje pa zastitna krema.

Trajanje tretmana 45 min